Neostrada Status

Geen melding en toch problemen met onze dienstverlening? Neem dan contact op via support@neostrada.nl

Neostrada is continu bezig met het verbeteren van haar dienstverlening

Daarom voeren wij regelmatig werkzaamheden uit en proberen we tijdens het onderhoud downtime zoveel mogelijk te voorkomen.
Op deze pagina staat een status overzicht van gepland onderhoud en actuele storingsmeldingen.


11 augustus 2022 - Voorbereidingen cloud server migraties 31.186.175.0/24

In verband met de voorbereidingen voor de cloud servers die de komende weken op de planning staan kan het zijn dat in verband met de voorbereidingen je server met IP 31.186.175.0/24 op 12-08 reboot kan worden om enkele services goed te krijgen om de migratie succesvol te laten verlopen, hierbij verwijderen wij ook de swap van je server gezien dit niet correct werkt op het nieuwe platform.
Onze excuses voor het ongemak.                
 
Due to the preparations for the cloud servers that are planned for next week, it is possible that due to the preparations your server can be rebooted in the coming days to get some services right to make the migration process successful. We apologize for the inconvenience.

11 augustus 2022 - Storing filter01-out06 [opgelost]

11:30 Op dit moment ondervinden we last van een storing op een van onze uitgaande mailservers filter01-out06, je kunt hier last van ondervinden door ‘retry time-out’ meldingen te krijgen op je uitgaande e-mailverkeer. We werken aan een oplossing.

 

11:43 De storing is verholpen, mocht je nog problemen ondervinden neem dan contact op met de support afdeling.